Villa Khurvin | اقامتگاه خوروین

Location : Khurvin, Kuhsar, Alborz, IR
Site Area : 1545 sqm / Building Footprint: 111 sqm / Built : 210 sqm
Client : Private
Program : Residential
Services : Design
Lead Architect : M. Niqui
Design Team : S. Ghadirzadeh, N. Rashid
Design Date: 04-06.2015


درباره پروژه

گسترش مساحت اشغالی توسط یک قانون محلی که توسط شهرداری روستایی تصویب شده بود، محدود شده بود و تصریح می‌کرد که هر ساختمان جدیدی باید بر روی ساختارهای موجود برپا شود (شکل ۳ را ببینید). بنابراین، طرح طراحی به سبک کمینه‌گرایی متمرکز شد: ایجاد یک سطح انتقالی برای اتصال طبقه زیرین و طبقه بالا. طبقه زیرین دارای یک طرح باز بود، در حالی که طبقه بالا دارای یک طرح آزاد بود که شامل اتاق‌ها و خدمات بود.ـ

مفهوم معماری ترتیب مخصوصی برای پیشنهاد تراس‌ها از انحراف مساحت زمین بهره‌برداری را به کار گرفت و در نتیجه یک منطقه انتقالی بین داخل و خارج از ساختمان ایجاد کرد. این کریدور حاشیه‌ای از ساختارهای سنتی منطقه الهام گرفته بود که برای طرح‌های داخلی و ارتباطات دیداری میان فضاهای اصلی و محیط بیرون شناخته می‌شوند. فضاهای فرعی و تفریحی به طور استراتژیک در طبقه دوم قرار داده شده بودند و دسترسی خارجی به آنها وجود داشت.ـ

طراحی از پیش‌ترین قالب خانه با سقف شیب‌دار معمولی بهره برد، که به طور بی‌پایان به ساختار موجود ادغام شده بود. شکل سقف از طریق یک فرآیند دقیق که شامل ریختن سیمان تقویت‌شده برای بخش بالایی ساختمان و یک ساختار اساسی ساخته شده از سنگ‌های طبیعی منطقه در بخش پایینی و ورق‌های محیطی و ورق‌های برای ریختن سقف شیب‌دار بود. این همان دلیلی است که نشانه‌های سنگ‌های ریخته شده که زیر حجم خانه باقی مانده، قابل مشاهده هستند و این نشان دهنده ادغام سنگ طبیعی و ورق‌های عمودی است که در نهایت شکل خانه را تشکیل دادند.ـ

طبقه زیرین با طراحی طبقه عمیق‌تر در نظر گرفته شد، به دلیل وجود سقف بر روی فضاهای آستانه‌ای. این ترتیب فضای میانی منحصر به فردی در طرح ایجاد کرد، که توانایی تصفیه نور طبیعی و ایجاد الگوهای پیچیده سایه را داشت. در منطقه‌ای که به باران‌های شدید عریض معروف است، تراس با سقف مسقف دو منظوره بود: حفاظت در برابر عوامل آب‌وهوایی و عمل به عنوان یک منطقه انتقالی قابل توسعه به داخل یا فضایی بیرونی.ـ

انحراف همگانی از همه زوایا، احساسی از جهانیت به فضا می‌بخشد و این باعث ایجاد طراحی منحصر به‌فرد و نمادین خانه می‌شود. این طراحی هدفمندانه به حداقل رساندن نیازهای برنامه‌ریزی اساسی و تأکید بر فضاهای خطی و حاشیه‌ای اختصاص داد.ـ

در پایان، میزان درستی به عنوان یک پلتفرم که شامل یک فضای خواندن اختصاص داده شده بود، به صورت هنری طراحی شد و تحت سقف نشانه‌گذار سنگ‌ها قرار گرفت. همانطور که در ویدیوی ضبط شده مشاهده می‌شود، این فضا دارای کیفیتی منحصر به‌فرد است و امکان مشاهده جذابیتی از طبقه زیرین را فراهم می‌کند.ـ